Aquesta classe comprèn:
- El sacrifici d'aus.
- La preparació de carn d'aus.
- La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
- L'extracció de greixos comestibles d'aus.
Aquesta classe comprèn també:
- El sacrifici de conills i similars.
- La preparació de carn de conill i similars.
Aquesta classe no comprèn:
- L'envasament de carn d'aviram per compte propi per al comerç a l'engròs (vegeu 51.323).
- L'envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 74.820).
Código | Descripción |
---|---|
15121 | Sacrifici d'aviram i conills |
15122 | Especejament d'aviram i conills |
Código | Descripción |
---|---|
1512 | Sacrifici i conservació de volateria |
Código | Descripción |
---|---|
1512 | Sacrificio y conservación de volatería |
Código | Descripción |
---|---|
1512 | Sacrifici i conservació de volateria |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1011 | Sacrifici de bestiar i conservació de carn | 2 |
1012 | Sacrifici i conservació de volateria |