Saltar al contenido principal

Hostelería. Factores que afectan la marcha del negocio por categoría del establecimiento

Factors que afecten la marxa del negoci. Trimestre actual. Sector hoteler. Per categoria de l'establiment
Cataluña
T4/2011
Sin filtros
Filtro 1
Filtro 2

Seleccione una categoría para ver su serie temporal.

Factors que afecten la marxa del negoci. Trimestre actual. Sector hoteler. Per categoria de l'establiment Catalunya. 4t trimestre del 2011
Total 1 estrella 2 estrelles 3 estrelles 4 estrelles 5 estrelles
Debilitat de la demanda 81,1 96,8 98,3 75,6 92,0 62,9
Augment de costos de la producció 30,0 45,5 32,2 30,4 35,3 15,4
Insuficiència de l'equipament productiu 1,3 3,1 1,4 1,7 1,3 0,0
Manca de mà d'obra qualificada 7,4 0,8 9,0 10,1 8,1 0,5
Dificultats de finançament i tresoreria 27,0 38,2 40,5 17,0 30,7 35,4
Augment de la competència 41,1 57,8 47,3 29,2 44,1 57,6
Altres factors 11,2 0,0 8,2 21,7 5,8 0,0
Unitats: Tant per cent de respostes.
Font: Idescat i Cambra de Comerç de Barcelona.