Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
- Maionesa.
- Farina de mostassa, mostassa preparada i similars.
- Vinagre.
Aquesta classe comprèn també:
- La preparació de la sal per al consum, per exemple, sal iodada.
- L'assecatge d’herbes i espècies, utilitzant mètodes industrials, en els quals les herbes i espècies són liofilitzades i congelades i assecades pel mateix procediment (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- El conreu d'espècies (vegeu 0128).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Elaboració espècies, salses i condiments
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1440 | Producció de sal | 3 |
1587 | Elaboració d'espècies, salses i condiments |
Código | Descripción |
---|---|
1084 | Elaboración de especias, salsas y condimentos |
Código | Descripción |
---|---|
1084 | Manufacture of condiments and seasonings |