Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 97/1995 de 21 de febrer
1995
Català
153 Preparació i conservació de fruites i hortalisses
TemaForma abreujada
CodiDescripció
153Preparació i conservació de fruites i hortalisses
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1531Preparació i conservació de patates
Tema1532Fabricació de sucs de fruites i hortalisses
Tema1533Fabricació de conserves de fruites i hortalisses
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CNAE-74 (ca)
Codi CNAE-74 (ca)Partició (*)Descripció
Tema415--Fabricació de sucs i conserves vegetals
Tema423P6Elaboració de productes alimentaris diversos
Tema425P3Indústries vinícoles
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-IAE (ca)
Codi IAE (ca)Partició (*)Descripció
Tema1*415P2Fabricació de sucs i conserves vegetals
Tema1*423P2Elaboració de productes alimentaris diversos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema153--Preparació i conservació de fruites i hortalisses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 3 nivells tecnològics
CodiDescripció
19Productes alimentaris
TemaAgregat 4 nivells tecnològics
CodiDescripció
21Productes alimentaris, begudes i tabac
TemaAgregat 55 sectors industrials
CodiDescripció
08Altres productes alimentaris i tabac