Aquesta subclasse comprèn:
- El descafeïnament i la torrefacció del cafè.
- La producció de productes del cafè:
- L'elaboració de cafè mòlt.
- L'elaboració de cafè soluble.
- L'elaboració d'extrets i concentrats de cafè.
- L'elaboració de succedanis de cafè.
- La mescla de te i d'herba mate.
- L'envasament de te, inclòs l'empaquetatge per compte propi en bossetes.
Aquesta subclasse comprèn també:
- L'elaboració d'altres infusions (menta, berbena, camamilla, etc.).
Aquesta subclasse no comprèn:
- L'elaboració de te a les plantacions de te (vegeu 01.134).
- L'elaboració de medicaments presentats en infusions (vegeu 24.421).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció |
---|---|
4231 | Elaboració de cafè, te i succedanis del cafè |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1*4231 | Elaboració de cafè, te i succedanis del cafè | 1 |
Codi | Descripció |
---|---|
15860 | Elaboració de cafè, te i infusions |