Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
103 Preparació i conservació de fruites i hortalisses
TemaForma abreujada
CodiDescripció
103Preparació i conservació fruites i hortalisses
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1031Preparació i conservació de patates
Tema1032Elaboració de sucs de fruites i hortalisses
Tema1039Preparació i conservació de fruites i hortalisses ncaa
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema014P4Activitats dels serveis relacionats amb l'agricultura i la ramaderia i el manteniment de jardins, excepte les activitats veterinàries
Tema153P3Preparació i conservació de fruites i hortalisses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
Tema103--Procesado y conservación de frutas y hortalizas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
Tema103--Processing and preserving of fruit and vegetables
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-2009 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.