PRODCOM-EIP 2016 (ca) Classificació de l'Enquesta Industrial de Productes 

Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
--
2016
Català
1013 Productes carnis i de volateria
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema101311Carn de porcí tallada, salada, seca o fumada (cansalada i pernil)
Tema101312Carn de boví curada, en salaó o fumada
Tema101313Altres carns curades, en salaó o fumades, farina i sèmola comestibles de carn o de despulles, excepte de porcí i boví
Tema101314Embotits i productes similars de carn, despulles o sang
Tema101315Altres productes carnis, despulles o sang elaborats i en conserva, excepte els plats preparats de carn i despulles
Tema101316Farines, pólvores i pilots de carn no aptes per a l'alimentació humana
Tema101391Cocció i altres serveis de preparació per a la producció d'articles carnis
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2015 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2015 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1013--Productes carnis i de volateria
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2017 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2017 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1013--Productes carnis i de volateria
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.

Sou aquí: