Saltar al contingut principal

030419 — Filets i altres parts considerades de peixos (incloses les picades), frescos o refrigerats, excepte d'emperador (Xiphias gladius) i de llobarros de profunditat (Dissostichus sp.)

    Descendents
    Codi Descripció
    03041913 Filets frescos o refrigerats de salmons del Pacífic (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tchawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), salmó de l'Atlàntic (Salmo salar) i salmó del Danubi (Hucho hucho)
    03041915 Filets, frescos o refrigerats de truites de l'espècie Oncorhynchus mykiss de pes superior a 400 g per unitat
    03041917 Filets, frescos o refrigerats de truites (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita i Oncorhynchus gilae), excepte de l'espècie Oncorhynchus mykiss de pes superior a 400 g per unitat
    03041919 Filets frescos o refrigerats dels altres peixos d'aigua dolça, excepte de truites i salmons
    03041931 Filets frescos o refrigerats de bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) i bacallà polar (Boreogadus saida)
    03041933 Filets frescos o refrigerats d'abadejo negre o carboner (Pollacius virens)
    03041935 Filets de peix frescos o refrigerats de sebastes del gènere Sebastes sp.
    03041939 Filets de peix frescos o refrigerats, excepte peixos d'aigua dolça, bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), bacallà polar (Boreogadus saida), abadejo negre o carboner (Pollacius virens) i de sebastes del gènere Sebastes sp.
    03041991 Altres parts considerades de peixos d'aigua dolça (incloses les picades) fresques o refrigerades
    03041997 Lloms d'areng frescos o refrigerats
    03041999 Altres parts considerades de peixos (incloses les picades) fresques o refrigerades, excepte peixos d'aigua dolça i lloms d'areng ncaa