Saltar al contingut principal

0305 — Peix assecat, salat o en salmorra. Peix fumat (inclòs el cuit abans o durant el fumatge). Farina de peix, pols i pilots de peix aptes per al consum humà

    Descendents
    Codi Descripció
    030510 Farina de peix, pols i pilots de peix aptes per al consum humà
    030520 Fetges, ous i llets assecats, fumats, salats o en salmorra
    030530 Filets de bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), bacallà polar (Boreogadus saida), salmons (Oncorhynchus nerka i altres) i halibut negre (Reinhardtius hippoglossoides) assecats, salats o en salmorra, sense fumar
    030541 Peix fumat de salmons del Pacífic (Oncorhynchus nerka i altres), salmó de l'Atlàntic (Salmo salar) i salmó del Danubi (Hucho hucho) (inclosos els filets)
    030542 Peix fumat d'arengs (Clupea harengus i Clupea pallasii) (inclosos els filets)
    030549 Peix fumat (inclosos els filets), excepte de salmons del Pacífic (Oncorhynchus nerka i altres), salmó de l'Atlàntic (Salmo salar), salmó del Danubi (Hucho hucho) i arengs
    030551 Bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac i Gadus macrocephalus) assecats (inclòs el salat) sense fumar, excepte en filets
    030559 Bacallà polar (Boreogadus saida), arengs (Clupea harengus i Clupea pallasii), anxoves del gènere Engraulis sp., halibuts (Reinhardtius hippoglossoides i Hippoglossus stenolepis) i altres peixos, assecats (inclòs el salat) i sense fumar, excepte en filets
    030561 Arengs (Clupea harengus i Clupea pallasii) salats i en salmorra sense assecar ni fumar
    030562 Bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac i Gadus macrocephalus) salats i en salmorra sense assecar ni fumar
    030563 Anxoves del gènere Engraulis sp. salades i en salmorra sense assecar ni fumar
    030569 Peix salat i en salmorra, sense assecar ni fumar, excepte arengs (Clupea harengus i Clupea pallasii), bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac i Gadus macrocephalus) i anxoves del gènere Engraulis sp.