Saltar al contingut principal

200799 — Altres melmelades, purés i pastes de fruits obtinguts per cocció -fins i tot ensucrats o edulcorats-, excepte cítrics i preparacions homogeneïtzades

    Descendents
    Codi Descripció
    20079910 Purés i pastes de pruna obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, en envasos immediats, amb un contingut net superior a 100 kg, destinats a una transformació industrial, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079920 Purés i pastes de castanyes obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079931 Purés i pastes de cireres obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079933 Purés i pastes de maduixes obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079935 Purés i pastes de gerds obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079939 Purés i pastes de fruits obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 30% en pes, excepte cireres, gerds i maduixes i preparacions homogeneïtzades
    20079950 Altres compotes, gelees, melmelades, purés i pastes de fruits obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre superior al 13% sense sobrepassar-ne el 30% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079993 Purés i compotes de fruits i nous tropicals obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre inferior al 13% en pes, excepte preparacions homogeneïtzades
    20079997 Purés i compotes obtinguts per cocció, amb un contingut de sucre inferior al 13% en pes, excepte fruits i nous tropicals i preparacions homogeneïtzades