1054 — Preparació de llet i altres productes lactis
Aquesta classe comprèn:
- La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures.
- La producció de begudes a base de llet.
- La producció de nata a partir de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada i homogeneïtzada.
- L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o no.
- La producció de llet o nata en forma sòlida.
- La producció de mantega.
- La producció de iogurts i similars.
- La producció de lactosèrum.
- La producció de caseïna i lactosa.
Aquesta classe no comprèn:
- La producció de llet crua de vaca (vegeu 0141).
- La producció de llet crua d'ovella, cabra, euga, burra, camella i similars (vegeu 0143, 0144 i 0145).
- La producció de succedanis de la llet i el formatge no lactis (vegeu 1089).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Preparació llet i altres productes lactis
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1551 | Fabricació de productes lactis | 2 |
1598 | Producció d'aigües minerals i de begudes analcohòliques | 3 |
Codi | Descripció |
---|---|
1054 | Preparación de leche y otros productos lácteos |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1051 | Operation of dairies and cheese making | 2 |