Saltar al contingut principal

Aquesta secció comprèn:

  • L'ensenyament públic i privat de qualsevol nivell o per a qualsevol professió, ja sigui oral o escrit, i també per ràdio o televisió, per Internet o per correspondència. Comprèn tant l'educació impartida per les diferents institucions del sistema educatiu en tots els nivells com l'ensenyament d'adults, programes d'alfabetització, formació professional en el món del treball i similars. A cada nivell educatiu s'inclou l'educació especial d'alumnes amb necessitats educatives especials (problemàtiques físiques, psíquiques i altres).

Els nivells i cicles dels quals es fa esment a les notes explicatives d'aquesta secció són els de la CINE 1997 (classificació internacional normalitzada d'educació). Les activitats de les institucions docents que imparteixen cursos del nivell 0 de la CINE estan classificades en el codi 8510; del nivell 1 en el codi 8520; dels nivells 2 i 3 en el codi 853; del nivell 4 en el codi 8541 i dels nivells 5 i 6 en el codi 8543 i 8544.

Aquesta secció comprèn també:

  • L'ensenyament relacionat amb l'esport i les activitats recreatives com el tennis o el golf i les activitats de suport a l'ensenyament.
Descendents
Codi Descripció
85 Educació

Proposta d'etiqueta curta

Educació

Correspondència amb CNAE-2009 (es)
Codi Descripció
P Educación
Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
Codi Descripció
P Education