01134 — Conreu d'altres fruites, fruita seca, espècies i conreus per a begudes
Aquesta subclasse comprèn:
- El conreu de fruites: pomes, peres, albercocs, maduixes, baies, cireres, préssecs, plàtans, alvocats, papaies, etc.
- La producció de fruita seca comestible, inclosos els cocos.
- El conreu de plantes per a begudes i infusions com ara cafè, cacau, te, mate.
- El conreu d'espècies: alfàbrega, anís, coriandre, comí, canyella, clavell d'espècia, nou moscada, gingebre, etc.
- La recol·lecció de baies i fruita seca silvestre.
Aquesta subclasse no comprèn:
- El conreu de cacauets i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
- El conreu de melons i síndries (vegeu 01.121).
- El conreu de condiments (vegeu 01.121).
- La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres (vegeu 01.121).
- La transformació de cacau (vegeu 15.841).
- La transformació de cafè i fulles de te (vegeu 15.860).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
0120 | Conreu d'hortalisses i fruites (llevat de cítrics) | 3 |
0140 | Conreu de plantes industrials | 3 |
Codi | Descripció |
---|---|
01134 | Conreu d'altres fruites, fruita seca, espècies i conreus per a begudes |