1320 — Gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats
Els gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de la petita empresa, pel seu compte o en representació del propietari.
Entre les seves tasques s'inclou:
- Planificar i dirigir la política de l'empresa.
- Elaborar els pressupostos.
- Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
- Planificar i controlar la utilització dels recursos i contractar la mà d'obra.
- Dirigir la feina diària.
- Presentar informes als propietaris, si n'hi ha.
- Exercir tasques afins.
- Supervisar altres treballadors.
Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:
- Gerent de bar amb menys de deu assalariats
- Gerent de restaurant amb menys de deu assalariats
Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:
- Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Gerents empresa restauració < 10 assalariats
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
50030 | Director i gerent de restaurant | 3 |
51030 | Propietari gerent de restaurant | 4 |
51050 | Propietari gerent de cafès, bars i establiments similars | 2 |
Codi | Descripció |
---|---|
1315 | Gerents d'empreses de restauració i hoteleria |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1421 | Directors i gerents de restaurants | 2 |
1422 | Directors i gerents de bars, cafeteries i similars | 2 |
1429 | Directors i gerents d'empreses de servei d'àpats i altres empreses de restauració | 2 |
5000 | Cambrers i cuiners propietaris | 2 |