1620 — Gerents d'empreses de restauració sense assalariats
Els gerents d'empreses de restauració sense assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de l'empresa.
Entre les seves tasques s'inclou:
- Planificar i dirigir la política de l'empresa.
- Elaborar els pressupostos.
- Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
- Efectuar contractes amb altres empreses o amb treballadors autònoms per exercir les tasques pròpies de l'empresa.
- Exercir tasques afins.
Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:
- Gerent de bar sense assalariats
- Gerent de restaurant sense assalariats
Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:
- Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Gerents empresa restauració sense assalariats
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
51030 | Propietari gerent de restaurant | 4 |
51050 | Propietari gerent de cafès, bars i establiments similars | 2 |
Codi | Descripció |
---|---|
1315 | Gerents d'empreses de restauració i hoteleria |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
5000 | Cambrers i cuiners propietaris | 2 |