Saltar al contingut principal

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Catalunya. Febrer del 2005
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 612,1 22,0 3,7 7,3
Turisme domèstic 319,5 -3,5 -1,1 5,1
De Catalunya 168,6 0,2 0,1 7,0
De la resta d'Espanya 150,9 -3,7 -2,4 3,0
Turisme estranger 292,6 25,5 9,6 10,1
Grau d'ocupació per habitacions (%) 54,8 .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta d'ocupació hotelera de l'INE.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.
Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Espanya. Febrer del 2005
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 4.048,7 102,9 2,6 4,7
Turisme domèstic 2.616,2 80,4 3,2 5,0
Turisme estranger 1.432,5 22,5 1,6 4,2
Grau d'ocupació per habitacions (%) 52,6 .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: INE. Enquesta d'ocupació hotelera.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Darrera actualització: 1 d'abril de 2005. Sèries revisades el 30 de juny de 2021. Propera actualització: 23 de maig de 2024 Calendari

Nota metodològica

Són establiments hotelers els que presten serveis d'allotjament col·lectiu mitjançant un preu, que inclou o no altres serveis complementaris (hotel, hotel-apartament, hostal, pensió, fonda...).

S'anomena viatger tota persona que fa una o més pernoctacions seguides en el mateix establiment hoteler.

Una pernoctació o plaça ocupada és cada nit que un viatger s'allotja a l'establiment.

El grau d'ocupació per habitacions és la relació, en percentatge, entre la mitjana diària d'habitacions ocupades en el mes i el total d'habitacions disponibles.

Les dades mensuals segueixen sent provisionals des del gener de 1999 fins al desembre de l'any 2010.

Podeu obtenir més informació d'aquesta estadística a la metodologia.