Saltar al contingut principal

Despesa pública total en Administració de justícia (16.30)

Despesa pública total en Administració de justícia 2023
Catalunya Espanya Unió Europea-27
Milions d'euros 609 .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible
Euros per càpita (preus corrents) 76,4 (p) Dada provisional .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible
Font Catalunya: Departament de Justícia. Font Espanya i Unió Europea: Eurostat.
(p) Dada provisional.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Darrera actualització: 12 de març de 2024.

JUTTRI

Aquesta estadística disposa d'una secció específica amb tota la informació disponible: Estadística de l'Administració de Justícia (JUTTRI).

Nota metodològica

L'indicador mesura la despesa total de les administracions públiques en tribunals judicials segons la classificació de les funcions del govern (CFG). Això inclou les despeses d'administració, funcionament o suport dels tribunals de dret civil i penal i del sistema judicial, inclosa l'execució de multes i resolucions legals imposades pels tribunals i l'operació de sistemes de llibertat condicional; representació legal i assessorament en nom del govern o en nom d'altres, proporcionats pel govern, en efectiu o en serveis. Els tribunals judicials inclouen tribunals administratius, defensors del poble i similars, i exclouen les administracions penitenciàries.

Per al càlcul de l'indicador de Catalunya no es comptabilitzen les despeses del personal que depèn del Ministeri de Justícia (lletrats o fiscals) o del Consell General del Poder Judicial (jutges o magistrats) destinat a Catalunya. Per calcular la mètrica Euros per càpita (preus corrents), la població es considera a 1 de juliol.