Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 1560/1992 de 18 de diciembre
1993
Espanyol
152 Elaboración y conservación de pescado y productos a base de pescado
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1520Elaboración y conservación de pescado y productos a base de pescado
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-CNAE-74 (es)
Codi CNAE-74 (es)Partició (*)Descripció
Tema416--Fabricación de conservas de pescado y otros productos marinos
Tema422P2Industrias de productos para la alimentación animal(incluidas las harinas de pescado)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-IAE (es)
Codi IAE (es)Partició (*)Descripció
Tema1*416P1Fabricación de conservas de pescado y otros productos marinos
Tema1*422P2Industrias de productos para la alimentación animal (incluidas las harinas de pescado)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema152--Elaboración y conservación de pescados y productos a base de pescado
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 3 nivells tecnològics
CodiDescripció
19Productos alimenticios, bebidas y tabaco
TemaAgregat 4 nivells tecnològics
CodiDescripció
21Productos alimenticios, bebidas y tabaco