Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
1587 Elaboració d'espècies, salses i condiments
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
*L'elaboració de maionesa.
*L'elaboració de salsa de tomàquet i altres salses líquides o en pols.
*L'elaboració de farina de mostassa i mostassa preparada.
- L'elaboració de vinagre vínic i no vínic.
Aquesta classe no comprèn:
- El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
- L'elaboració de sal fina (vegeu 14.40).
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema15871Elaboració de vinagres, salses i condiments mixtos
Tema15872Elaboració d'espècies
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1587--Elaboració d'espècies, salses i condiments
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema1587--Elaboración de especias, salsas y condimentos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-NACE-REV.1.1 (ca)
Codi NACE-REV.1.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1587--Elaboració d'espècies, salses i condiments
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-2009 (ca)
Codi CCAE-2009 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1084P2Elaboració d'espècies, salses i condiments
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.