1039 — Preparació i conservació de fruites i hortalisses ncaa
Aquesta classe comprèn:
- La fabricació de productes alimentaris a base, fonamentalment, de fruites o verdures, excepte plats preparats congelats o enllaunats.
- La conservació de fruites, fruita seca, llegums i hortalisses: congelació, assecatge, conservació en oli o en vinagre, enllaunament i similars.
- La fabricació de productes alimentaris a base de fruites, llegums i hortalisses.
- La fabricació de confitures, melmelades i gelees.
- La torrefacció de fruita seca.
- La fabricació de productes alimentaris i pastes a base de fruita seca.
Aquesta classe comprèn també:
- La fabricació de productes alimentaris preparats peribles a base de fruites, llegums i hortalisses, com ara:
- Amanides envasades.
- Hortalisses pelades o trossejades.
- Tofu (mató de soja).
- L’espellofat i el pelat de nous (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de sucs de fruites i hortalisses (vegeu 1032).
- La fabricació de farines i sèmoles de lleguminoses (vegeu 1061).
- La conservació de fruites i fruita seca amb sucre (vegeu 1082).
- La producció de plats precuinats a base de llegums i hortalisses (vegeu 1085).
- La fabricació de concentrats artificials (vegeu 1089).
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Short tag proposal
Preparació i conservació fruites i hortalisses ncaa
Code | Description | Partitions |
---|---|---|
0141 | Activitats dels serveis relacionats amb l'agricultura i el manteniment de jardins | 4 |
1533 | Fabricació de conserves de fruites i hortalisses | 2 |
Code | Description |
---|---|
1039 | Otro procesado y conservación de frutas y hortalizas |
Code | Description |
---|---|
1039 | Other processing and preserving of fruit and vegetables |