Aquesta classe comprèn:
- La conservació de peix, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: assecatge, salaó, salmorra, fumat, enllaunament i similars.
- La producció de productes derivats de peixos, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: filets de peix, freses, caviar, succedanis de caviar i similars.
- La fabricació de productes a base de peix per al consum humà o l'alimentació animal.
- La producció de menjars i productes a base de peix i altres invertebrats aquàtics no aptes per al consum humà.
- L'elaboració de farines de peix.
Aquesta classe no comprèn:
- L'elaboració de peix en embarcacions dedicades a la pesca (vegeu 0311).
- El tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades (vegeu 1011).
- La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 1044).
- La producció de plats precuinats a base de peix (vegeu 1085).
- L'elaboració de sopes de peix (vegeu 1089).
- La fabricació d'extrets i sucs de peix, crustacis i mol·luscos (vegeu 1089).
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Short tag proposal
Fabricació conserves de peix