200911 |
Suc de taronja congelat sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat- |
200912 |
Suc de taronja sense fermentar i sense addició d'alcohol -fins i tot amb addició de sucre o edulcorant- sense congelar, de valor Brix inferior o igual a 20 |
200919 |
Suc de taronja sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat-, excepte congelat |
200921 |
Suc d'aranja i toronja sense fermentar i sense addició d'alcohol -fins i tot amb addició de sucre o edulcorants- de valor Brix inferior o igual a 20 |
200929 |
Suc d'aranja i toronja sense fermentar i sense addició d'alcohol -fins i tot amb addició de sucre o edulcorants- de valor Brix superior a 20 |
200931 |
Sucs de cítrics sense fermentar i sense addició d'alcohol de valor Brix inferior o igual a 20, excepte taronja, aranja, toronja amb les mescles |
200939 |
Sucs de cítrics sense fermentar i sense addició d'alcohol, de valor Brix superior a 20, excepte taronja, aranja, toronja amb les mescles |
200941 |
Suc de pinya americana (ananàs) sense fermentar i sense addició d'alcohol de valor Brix inferior o igual a 20 |
200949 |
Suc de pinya americana (ananàs) sense fermentar i sense addició d'alcohol de valor Brix superior a 20 |
200950 |
Suc de tomàquet sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat- |
200961 |
Suc de raïm (inclòs el most) sense fermentar i sense addició d'alcohol, de valor Brix inferior o igual a 30 |
200969 |
Suc de raïm (inclòs el most) sense fermentar i sense addició d'alcohol, de valor Brix superior a 30 |
200971 |
Suc de poma sense fermentar i sense addició d'alcohol de valor Brix inferior o igual a 20 |
200979 |
Suc de poma sense fermentar i sense addició d'alcohol de valor Brix superior a 20 |
200981 |
Suc de nabius vermells (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos i Vaccinium vitis-idaea) |
200989 |
Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats-, excepte de nabius vermells |
200990 |
Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot edulcorats- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, sense sucre afegit, excepte cítrics, pinya, tomàquet, raïm, poma, pera, nabiu americà comú, fruits tropicals amb les mescles |