1013 — Elaboració de productes carnis i de volateria
Aquesta classe comprèn:
- La producció de carn assecada, salada o fumada.
- La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats.
Aquesta classe no comprèn:
- La producció de plats precuinats congelats a base de carn (vegeu 1085).
- El comerç a l'engròs de carn (vegeu 4632).
- La fabricació de sopes de carn (vegeu 1089).
- L' envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 8292).
- La fabricació d'extrets i sucs de carn (vegeu 1089).
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Short tag proposal
Elaboració productes carnis i volateria
Code | Description | Partitions |
---|---|---|
1513 | Fabricació de productes carnis | 2 |
Code | Description |
---|---|
1013 | Elaboración de productos cárnicos y de volatería |
Code | Description |
---|---|
1013 | Production of meat and poultry meat products |