Skip to main content

8110 — Serveis integrals a edificis i instal·lacions

  La dotació de personal per a l'execució d'una sèrie de serveis de suport en les instal·lacions del client. Aquestes unitats econòmiques ofereixen personal que realitza aquestes activitats de suport per bé que no participen ni són responsables de les activitats empresarials del client.

  Aquesta classe comprèn:

  • La prestació conjunta dels serveis de neteja interior, de manteniment, d'eliminació d'escombraries, de protecció i seguretat, de despatx del correu, de recepció i bugaderia, i d'altres serveis que hi estiguin relacionats que complementin les operacions realitzades dins de les instal·lacions.

  Aquesta classe no comprèn:

  • La prestació de només un dels serveis de suport a edificis i instal·lacions com ara els serveis de neteja general d'interior (vegeu la classe corresponent al servei prestat).
  • La dotació de personal de gestió i operacions per a l'explotació completa de l'empresa del client, com ara un hotel, una mina o un hospital (vegeu la classe corresponent al servei prestat).
  • La provisió de serveis de gestió i explotació in situ dels sistemes informàtics del client i les instal·lacions de tractament de dades (vegeu 6203).
  • L'explotació d'instal·lacions penitenciàries per compte d'altri (vegeu 8423).

  Descendants

  This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.

  Short tag proposal

  Serveis integrals a edificis i instal·lacions

  Correspondence with CCAE-93 REV.1 (ca)
  Code Description Partitions
  7032 Gestió i administració de la propietat immobiliària 2
  Correspondence with NACE-REV.2 (en)
  Code Description
  8110 Combined facilities support activities