Skip to main content

Sugar, cocoa, chocolate and confectionary

Sugar, cocoa, chocolate and confectionary. Catalonia. 2021 Value and quantity of production sold (by PRODCOM code)
Name of the product Code ascending Quantity Unit Thousands €
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108111 .. z ..
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108112 .. z ..
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant 108211 11,390 tons 37,728
Mantega, greix i oli de cacau 108212 .. z ..
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants 108213 69,152 tons 151,893
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants 108214 25,907 tons 137,917
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel 108221 111,497 tons 242,828
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel  108222 12,805 tons 118,611
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca 108223 83,163 tons 280,465
Fruites, escorces de fruites, fruita de clofolla i altres parts de plantes confitades amb sucre (en almívar, setinades, gebrades) 108224 .. z ..
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) 108230 .. z ..
Total sales of products in the branch 1,029,548
Source: Statistical Institute of Catalonia, based on data from INE industrial products survey.
Sectoral scope: This branch includes the classes 1081 and 1082 of the CCAE-2009.
You can check the list every year PRODCOM-EIP at statistical classifications of products.
(z) Category not applicable.
(..) Confidential data, low reliability or not available.

Results of all researched products (in Excel)