Saltar al contingut principal

541 — Indústria de l'alimentació

    La indústria de l'alimentació (indústria i producció) és l'estudi del processament i envasament de menjars i begudes, i de l'equipament i procediments utilitzats en la producció i distribució de menjars.

    Comprèn els programes educatius amb els continguts principals següents:

    • Processament d'aliments i begudes, productes lactis, carn i tabac
    • Conservació dels aliments
    • Pastisseria
    • Tecnologia i ciència dels aliments
    • Enologia i elaboració de cervesa
    • Manipulació dels aliments i higiene alimentària

    No comprèn els programes educatius amb els continguts principals següents:

    • Els programes de cuiners de restaurants (vegeu 811)
    • Ciències de la nutrició (vegeu 726)

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CNED-2000 (F) (es)
    Codi Descripció
    541 Industria de la alimentación