Saltar al contingut principal

Rànquing de països per productes TARIC 2, 4, 6 i 8 dígits 

Trieu una opció


a) Cerca per codi TARIC
Codi TARIC (màxim 8 caràcters)  

b) Cerca per a un terme
Entreu un terme (exemple Iogurt) 

c) Navegar per la jerarquia TARIC

17Sucres i articles de confiteria
1702Altres sucres (inclosa la lactosa, maltosa, glucosa i fructosa [levulosa]) químicament pures en estat sòlid; xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats
170230Glucosa i xarop de glucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec
17023010Isoglucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec
17023050Glucosa i xarop de glucosa en pols cristal·lina blanca -fins i tot aglomerat- sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec, excepte isoglucosa
17023051Glucosa i xarop de glucosa en pols cristal·lina blanca -fins i tot aglomerat- sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec i amb el 99% o més de glucosa en pes, excepte isoglucosa
17023059Glucosa i xarop de glucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec i amb el 99% o més de glucosa en pes, excepte en pols cristal·lina blanca i isoglucosa
17023090Glucosa i xarop de glucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa, inferior al 20 % en pes sobre el producte sec, excepte en pols cristal·lina blanca -fins i tot aglomerat- i isoglucosa
17023091Glucosa i xarop de glucosa en pols cristal·lina blanca -fins i tot aglomerat- sense fructosa o amb un contingut inferior al 20% de fructosa en pes sobre el producte sec, excepte isoglucosa i amb el 99% o més de glucosa en pes
17023099Glucosa i xarop de glucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa, inferior al 20 % en pes sobre el producte sec, excepte en pols cristal·lina blanca -fins i tot aglomerat-; amb el 99% o més en pes de glucosa o isoglucosa