|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
17 | | Sucres i articles de confiteria | 1702 | | Altres sucres (inclosa la lactosa, maltosa, glucosa i fructosa [levulosa]) químicament pures en estat sòlid; xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats | 170210 | | Lactosa i xarop de lactosa en estat sòlid sense aromatitzants ni colorants | 170211 | | Lactosa i xarop de lactosa en estat sòlid sense aromatitzants ni colorants, amb un contingut superior o igual al 99% de lactosa en pes, expressat en lactosa anhidra, calculat sobre producte sec | 170219 | | Lactosa i xarop de lactosa en estat sòlid sense aromatitzants ni colorants, excepte amb un contingut superior o igual al 99% de lactosa en pes, expressat en lactosa anhidra, calculat sobre producte sec | 170220 | | Sucre i xarop d'auró en estat sòlid | 170230 | | Glucosa i xarop de glucosa sense fructosa o amb un contingut de fructosa inferior al 20 % en pes sobre el producte sec | 170240 | | Glucosa i xarop de glucosa amb un contingut de fructosa superior o igual al 20 % en pes sobre el producte sec, però inferior al 50% | 170250 | | Fructosa químicament pura | 170260 | | Fructoses i xarop de fructosa amb un contingut de fructosa superior al 50% en pes sobre producte sec, excepte fructosa químicament pura | 170290 | | Sucres (inclosos la maltosa químicament pura i el sucre invertit, en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats, excepte sucre i xarop d'auró |
|