|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
17 | | Sucres i articles de confiteria | 1702 | | Altres sucres (inclosa la lactosa, maltosa, glucosa i fructosa [levulosa]) químicament pures en estat sòlid; xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats | 170290 | | Sucres (inclosos la maltosa químicament pura i el sucre invertit, en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats, excepte sucre i xarop d'auró | 17029010 | | Maltosa químicament pura | 17029030 | | Isoglucosa | 17029050 | | Maltodextrina i xarop de maltodextrina | 17029060 | | Succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural- | 17029071 | | Sucre i melassa caramel·litzats amb el 50% o més de sacarosa en estat sec | 17029075 | | Sucre i melassa caramel·litzats en pols -fins i tot aglomerat-, excepte amb el 50% o més de sacarosa en estat sec | 17029079 | | Sucre i melassa caramel·litzats, excepte amb el 50% o més de sacarosa en estat sec o en pols -fins i tot aglomerat- | 17029080 | | Xarop d'inulina | 17029090 | | Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural, maltosa químicament pura- | 17029095 | | Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, xarop d'inulina i maltosa químicament pura- | 17029099 | | Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, xarop d'inulina, succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural, maltosa químicament pura- |
|