Saltar al contingut principal

Rànquing de països per productes TARIC 2, 4, 6 i 8 dígits 

Trieu una opció


a) Cerca per codi TARIC
Codi TARIC (màxim 8 caràcters)  

b) Cerca per a un terme
Entreu un terme (exemple Iogurt) 

c) Navegar per la jerarquia TARIC

17Sucres i articles de confiteria
1702Altres sucres (inclosa la lactosa, maltosa, glucosa i fructosa [levulosa]) químicament pures en estat sòlid; xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats
170290Sucres (inclosos la maltosa químicament pura i el sucre invertit, en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants; succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-; sucre i melassa caramel·litzats, excepte sucre i xarop d'auró
17029010Maltosa químicament pura
17029030Isoglucosa
17029050Maltodextrina i xarop de maltodextrina
17029060Succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural-
17029071Sucre i melassa caramel·litzats amb el 50% o més de sacarosa en estat sec
17029075Sucre i melassa caramel·litzats en pols -fins i tot aglomerat-, excepte amb el 50% o més de sacarosa en estat sec
17029079Sucre i melassa caramel·litzats, excepte amb el 50% o més de sacarosa en estat sec o en pols -fins i tot aglomerat-
17029080Xarop d'inulina
17029090Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural, maltosa químicament pura-
17029095Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, xarop d'inulina i maltosa químicament pura-
17029099Sucres (inclòs el sucre invertit en estat sòlid); xarop de sucre sense aromatitzants ni colorants, excepte isoglucosa, maltodextrina i xarop de maltodextrina, sucre i melassa caramel·litzats, xarop d'inulina, succedanis de la mel -fins i tot mesclats amb mel natural, maltosa químicament pura-