Saltar al contingut principal

Rànquing de països per productes TARIC 2, 4, 6 i 8 dígits 

Trieu una opció


a) Cerca per codi TARIC
Codi TARIC (màxim 8 caràcters)  

b) Cerca per a un terme
Entreu un terme (exemple Iogurt) 

c) Navegar per la jerarquia TARIC

04Llet i productes lactis; ous d'ocells; mel natural, i productes comestibles d'origen animal ncaa
0406Formatges i mató
040630Formatge fos, excepte ratllat o en pols
04063010Formatge fos, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), condicionats per a la venda al detall i amb un contingut de greix en pes en la matèria seca inferior o igual al 56 % en pes, excepte ratllat o en pols
04063031Formatge fos amb un contingut de greix inferior o igual al 36 % en pes i amb un contingut de greix de l'extracte sec inferior o igual al 48 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), excepte ratllat o en pols o condicionats per a la venda al detall
04063039Formatge fos amb un contingut de greix inferior o igual al 36 % en pes, amb un contingut de greix de l'extracte sec superior al 48 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), excepte ratllat o en pols o condicionats per a la venda al detall
04063090Formatge fos amb un contingut de greix superior a 36 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment, com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger)