|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
04 | | Llet i productes lactis; ous d'ocells; mel natural, i productes comestibles d'origen animal ncaa | 0406 | | Formatges i mató | 040630 | | Formatge fos, excepte ratllat o en pols | 04063010 | | Formatge fos, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), condicionats per a la venda al detall i amb un contingut de greix en pes en la matèria seca inferior o igual al 56 % en pes, excepte ratllat o en pols | 04063031 | | Formatge fos amb un contingut de greix inferior o igual al 36 % en pes i amb un contingut de greix de l'extracte sec inferior o igual al 48 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), excepte ratllat o en pols o condicionats per a la venda al detall | 04063039 | | Formatge fos amb un contingut de greix inferior o igual al 36 % en pes, amb un contingut de greix de l'extracte sec superior al 48 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger), excepte ratllat o en pols o condicionats per a la venda al detall | 04063090 | | Formatge fos amb un contingut de greix superior a 36 % en pes, excepte aquell, en l'elaboració del qual només s'ha utilitzat emmental, gruyère i appenzell i, eventualment, com a addició, el Glaris amb herbes (schabziger) |
|