Saltar al contingut principal

Rànquing de països per productes TARIC 2, 4, 6 i 8 dígits 

Trieu una opció


a) Cerca per codi TARIC
Codi TARIC (màxim 8 caràcters)  

b) Cerca per a un terme
Entreu un terme (exemple Iogurt) 

c) Navegar per la jerarquia TARIC

04Llet i productes lactis; ous d'ocells; mel natural, i productes comestibles d'origen animal ncaa
0406Formatges i mató
040690Formatges, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau i altres formatges que presenten moradures obtingudes amb la utilització de Penicillium rocafort
04069001Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau
04069002Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkäse i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en rodes normalitzades de valor franc a frontera, per a cada 100 kg nets superior a 401,85 euros o inferior o igual a 430,62 euros
04069003Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en rodes normalitzades de valor franc a frontera, per cada 100 kg nets superior a 430,62 euros
04069004Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, amb crosta al menys per un costat, de pes net entre 1 kg i 5 kg, de valor franc a frontera per a cada 100 kg nets superior a 430,62 euros o inferior o igual a 459,39 euros
04069005Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, amb crosta al menys per un costat, de pes net superior a 1 kg, de valor franc a bord per a cada 100 kg nets superior a 459,39 euros
04069006Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, sense crosta, figurant en l'envàs la denominació, el contingut de greix, l'envasador i el país, de pes net inferior 450 g, de valor franc a frontera per a cada 100 kg nets superior a 499,67 euros
04069007Formatge emmental amb un contingut de greixos superior o igual al 45% en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069008Formatges gruyère i sbrinz amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069009Formatges bergkase i appenzell amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069011Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos o formatge blau
04069012Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45% en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069013Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos. Fins al 31 de desembre de 1994: formatge emmental, excepte destinats a una transformació, ratllat o en pols
04069014Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069015Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos. Fins al 31 de desembre de 1994: formatges gruyère i sbrinz, excepte destinats a una transformació, ratllat o en pols
04069016Formatges bergkase i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069017Formatges bergkäse i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos
04069018Formatges friburguès, vacherin Mont d'Or i tête de moine, excepte destinats a una transformació
04069019Formatge de Glaris amb herbes (schabziger) fabricat amb llet descremada amb addició d'herbes finament mòltes, excepte destinats a una transformació
04069021Formatge cheddar, excepte destinat una transformació
04069023Formatge edam, excepte destinat a una transformació
04069025Formatge tilsit, excepte destinat a una transformació
04069027Formatge butterkäse, excepte destinat a una transformació
04069029Formatge kaixkaval, excepte destinat a una transformació
04069031Formatge feta d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte destinat a una transformació
04069032Formatge feta
04069033Formatge feta, excepte d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra i destinat a una transformació
04069035Formatge kefalotiri, excepte destinat a una transformació
04069037Formatge finlàndia suís, excepte destinat a una transformació
04069039Formatge jarlsberg, excepte destinat a una transformació
04069050Formatges d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte feta i destinats a una transformació
04069061Formatges de ratllar padà i parmigiano reggiano, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació
04069063Formatges fiore sard i pecorino amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació
04069069Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte formatges de ratllar padà, parmigiano reggiano, fiore sard, pecorino i destinats a una transformació
04069071Formatge fresc madurat amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069073Formatge provolone, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069074Formatge maasdam, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069075Formatges asiago, caciocavallo, montàsio i ragusà, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069076Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, havarti, maribo i samso, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069077Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, gouda, havarti, maribo i samsol, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069078Formatge gouda amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació
04069079Formatges esrom, itàlic, kernhem, santnectari, saint-paulin, taleggio, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069081Formatges cantal, cheshire, wensleydale, double gloucester, blarney, colby, monterey, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069082Formatge camembert amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069083Formatge ricotta salat, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació
04069084Formatge brie, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació
04069085Formatges kefalograviera i kasseri, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069086Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 52 %, excepte destinats a una transformació
04069087Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 % (inclòs el maasdam), excepte destinats a una transformació
04069088Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 % (inclòs el maasdam), excepte destinats a una transformació
04069089Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 %, excepte destinats a una transformació. Fins al 31 de desembre de 2014: altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069091Formatge fresc madurat amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte destinats a una transformació
04069092Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació
04069093Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte formatge fresc madurat i destinats a una transformació
04069097Formatge fresc madurat, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes, excepte destinats a una transformació
04069099Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes ncaa