|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
19 | | Preparacions a base de cereals, farina, midó, fècula o llet; productes de pastisseria | 1901 | | Extracte de malt; preparacions alimentàries de farina, sèmola, midó, fècula o extracte de malt, que no continguin cacau o amb un contingut inferior al 40% en pes calculat sobre una base totalment desgreixada, ncaa; preparacions alimentàries de productes de les partides 0401 a 0404 que no continguin cacau o amb un contingut inferior al 5% en pes calculat sobre una base totalment desgreixada, ncaa | 190110 | | Preparacions alimentàries infantils cpvd, ncaa | 190120 | | Mescles i pastes per a la preparació de productes de fleca, pastisseria o galeteria de la partida 1905, ncaa | 190190 | | Extracte de malt; preparacions alimentàries de farina, sèmola, midó, fècula o extracte de malt i dels productes de les partides 0401 a 0404, sense cacau o amb menys del 40% i del 5% en pes, respectivament, sobre una base totalment desgreixada, ncaa. Fins al 31 de desembre de 1995: 50% i 10% en pes, respectivament sense considerar una base totalment desgreixada, excepte les subpartides 190110 i 190120) |
|