|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
19 | | Preparacions a base de cereals, farina, midó, fècula o llet; productes de pastisseria | 1904 | | Productes a base de cereals obtinguts per inflament o torrefacció (fulles petites, flocs de blat de moro); cereals en gra o en forma de flocs o altres grans treballats, excepte blat, i de la farina i sèmola, precuits o preparats d'una altra manera, ncaa. Fins al 31 de desembre de 1995: productes de cereals obtinguts per inflament o torrefacció (fulles petites, flocs de blat de moro); cereals en gra precuits, preparats d'una altra manera, excepte blat de moro | 190410 | | Productes a base de cereals obtinguts per inflament o torrefacció | 190420 | | Preparacions alimentàries obtingudes amb flocs de cereals sense torrar o amb mescles de flocs de cereals sense torrar, i flocs de cereals torrats o cereals inflats | 190430 | | Bulgur | 190490 | | Cereals en gra precuits o preparats d'una altra forma, excepte blat de moro |
|