|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
41 | | Pells, excepte per a pelleteria, i cuirs | 4102 | | Pells d'oví en brut (fresques o salades, assecades, emblanquinades, piquelades o conservades d'una altra manera, però sense adobar, apergaminar ni preparar d'una altra forma) -fins i tot depilades o dividides-, excepte de les excloses en la nota 1 c) d'aquest capítol | 410210 | | Pells d'oví en brut (fresques o salades, assecades, emblanquinades, piquelades o conservades d'una altra manera, però sense adobar, apergaminar ni preparar d'una altra forma) amb llana -fins i tot dividides-, excepte de les excloses en la nota 1 c) d'aquest capítol | 410221 | | Pells d'oví en brut piquelades, sense adobar, apergaminar ni preparar d'una altra forma sense llana (depilades) -fins i tot dividides-, excepte de les excloses en la nota 1 c) d'aquest capítol | 410229 | | Pells d'oví en brut (fresques o salades, assecades, emblanquinades o conservades d'una altra manera, sense adobar, apergaminar ni preparar d'una altra forma) sense llana (depilades) -fins i tot dividides-, excepte piquelades i de les excloses en la nota 1 c) d'aquest capítol |
|