Saltar al contingut principal

Rànquing de països per productes TARIC 2, 4, 6 i 8 dígits 

Trieu una opció


a) Cerca per codi TARIC
Codi TARIC (màxim 8 caràcters)  

b) Cerca per a un terme
Entreu un terme (exemple Iogurt) 

c) Navegar per la jerarquia TARIC

41Pells, excepte per a pelleteria, i cuirs
4106Pells depilades de cabrú preparades, excepte de les partides 4108 o 4109
410611Pells depilades de cabrú adobades o readobades, però sense preparació posterior -fins i tot dividides-, amb preadobat vegetal, excepte de les partides 4108 o 4109
410612Pells depilades de cabrú adobades o readobades, però sense preparació posterior -fins i tot dividides- preadobades d'una altra forma, excepte de les partides 4108 o 4109
410619Pells depilades de cabrú adobades o readobades, però sense preparació posterior -fins i tot dividides-, sense preadobar, excepte de les partides 4108 o 4109
410620Pells depilades de cabrú apergaminades o preparades després de l'adobat, excepte de les partides 4108 o 4109
410621Cuirs i pells adobades o crust de cabrú depilades -fins i tot dividits-, però sense altra preparació en estat humit (inclosa la pell en blau [wet-blue])
410622Cuirs i pells adobades o crust de cabrú depilades -fins i tot dividits-, però sense altra preparació en estat sec (crust)
410631Cuirs i pells adobades o crust de porcí depilades -fins i tot dividits-, però sense altra preparació en estat humit (inclosa la pell en blau [wet-blue])
410632Cuirs i pells adobades o crust de porcí depilades -fins i tot dividits-, però sense una altra preparació en estat sec (crust)
410640Cuirs i pells adobades o crust de rèptil depilades -fins i tot dividits-, però sense una altra preparació
410691Cuirs i pells depilats de la resta d'animals i pells d'animals sense pèl, adobat o crust -fins i tot dividits-, però sense una altra preparació, en estat humit (inclosa la pell en blau [wet-blue]), excepte de cabrú, porcí i rèptil
410692Cuirs i pells depilats de la resta d'animals i pells d'animals sense pèl, adobat o crust -fins i tot dividits-, però sense una altra preparació, en estat sec (crust), excepte de cabrú, porcí i rèptil