Skip to main content

1320 — Gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats

    Els gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de la petita empresa, pel seu compte o en representació del propietari.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Planificar i dirigir la política de l'empresa.
    • Elaborar els pressupostos.
    • Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
    • Planificar i controlar la utilització dels recursos i contractar la mà d'obra.
    • Dirigir la feina diària.
    • Presentar informes als propietaris, si n'hi ha.
    • Exercir tasques afins.
    • Supervisar altres treballadors.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Gerent de bar amb menys de deu assalariats
    • Gerent de restaurant amb menys de deu assalariats

    Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:

    • Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)

    Descendants

    This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.

    Short tag proposal

    Gerents empresa restauració < 10 assalariats