1320 — Gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats
Els gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de la petita empresa, pel seu compte o en representació del propietari.
Entre les seves tasques s'inclou:
- Planificar i dirigir la política de l'empresa.
- Elaborar els pressupostos.
- Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
- Planificar i controlar la utilització dels recursos i contractar la mà d'obra.
- Dirigir la feina diària.
- Presentar informes als propietaris, si n'hi ha.
- Exercir tasques afins.
- Supervisar altres treballadors.
Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:
- Gerent de bar amb menys de deu assalariats
- Gerent de restaurant amb menys de deu assalariats
Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:
- Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Short tag proposal
Gerents empresa restauració < 10 assalariats
Code | Description | Partitions |
---|---|---|
50030 | Director i gerent de restaurant | 3 |
51030 | Propietari gerent de restaurant | 4 |
51050 | Propietari gerent de cafès, bars i establiments similars | 2 |
Code | Description |
---|---|
1315 | Gerents d'empreses de restauració i hoteleria |
Code | Description | Partitions |
---|---|---|
1421 | Directors i gerents de restaurants | 2 |
1422 | Directors i gerents de bars, cafeteries i similars | 2 |
1429 | Directors i gerents d'empreses de servei d'àpats i altres empreses de restauració | 2 |
5000 | Cambrers i cuiners propietaris | 2 |