Skip to main content

Enquesta anual de serveis (CCAE-93). Selecció de sector, branca o subbranca

Els canvis introduïts en l'Enquesta anual de serveis a partir dels resultats de l'any 2008, en especial l'adopció de la nova Classificació nacional d'activitats econòmiques (CNAE-2009), han provocat un trencament de les sèries, que impedeix la comparació interanual de la majoria de sectors i de part de les variables. En aquesta pàgina podeu consultar els resultats de la sèrie històrica iniciada l'any 2000.

Per altra banda, també està disponible en format PDF l'Estadística i comptes del sector serveis del període del 2002 al 2007, que recull els resultats de l'Enquesta anual de serveis i les estimacions dels principals comptes dels sectors investigats en aquest període. Tant la sèrie històrica com l'esmentada publicació en PDF utilitzen la Classificació catalana d'activitats econòmiques 1993 (CCAE-93).

Els resultats obtinguts a partir de l'any 2008 amb la nova classificació d'activitats econòmiques (CCAE-2009), adaptació normalitzada de la CNAE-2009, es poden consultar a l'Estadística estructural d'empreses del sector serveis.

Comerç

Serveis a les empreses i serveis personals

Els resultats de l'Enquesta anual de serveis també es poden descarregar en format PDF a l'apartat Estadística i comptes del sector serveis i, a més, estan disponibles en forma de llibre.