Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2001
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 21.545 13.874 35.323 5.677 76.419
Ordi 44.510 16.457 116.668 14.396 192.031
Blat de moro 2.582 11.265 30.233 147 44.227
Farratges 26.661 32.262 50.351 846 110.120
Fruiters 5.506 7.858 69.236 55.701 138.301
Vinya 23.670 2.366 4.271 28.692 58.999
Olivera 2.041 3.143 50.557 77.113 132.854
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Direcció de Serveis.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 30 de novembre de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".