Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2002
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 21.450 12.790 35.875 6.530 76.645
Ordi 45.912 16.254 117.091 13.127 192.384
Blat de moro 2.553 10.259 29.289 121 42.222
Farratges 23.308 30.826 52.647 1.033 107.814
Fruiters 5.356 4.844 68.010 45.016 123.226
Vinya 23.530 2.430 4.524 29.687 60.171
Olivera 1.515 2.601 37.317 79.775 121.208
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Direcció de Serveis.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 30 de novembre de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".