Saltar al contingut principal

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies

Superfície agrícola. Principals productes. Províncies 2005
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 21.433 15.579 36.354 5.790 79.156
Ordi 46.245 15.629 113.981 13.501 189.356
Blat de moro 2.497 9.535 26.690 144 38.866
Farratges 23.881 32.474 57.496 3.812 117.663
Fruiters 4.790 4.396 65.465 53.189 127.840
Vinya 22.191 2.731 4.913 30.140 59.975
Olivera 1.717 2.698 37.628 76.540 118.583
Unitats: Hectàrees.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Farratges: No s'hi inclou la superfície pasturada.
Fruiters: No s'hi inclou la superfície conreada dels cítrics.
Les superfícies corresponents a fruiters, vinya i olivera fan referència a superfícies en producció. No s'hi inclouen les superfícies corresponents a plantacions joves i/o abandonades.

Darrera actualització: 30 de novembre de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".