Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2001
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 66.664 36.306 98.928 12.643 214.541
Ordi 108.302 40.841 324.296 36.078 509.517
Blat de moro 11.010 93.457 323.463 1.153 429.083
Farratges 447.704 996.466 2.047.301 16.436 3.507.907
Fruiters 34.128 100.858 794.478 234.292 1.163.756
Vinya 147.883 13.431 31.205 216.478 408.997
Olivera 1.468 2.550 36.959 28.692 69.669
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Direcció de Serveis.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 18 de juny de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".