Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2005
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 34.518 37.284 56.117 6.059 133.978
Ordi 60.847 33.368 79.212 16.643 190.070
Blat de moro 10.193 96.037 234.878 1.184 342.292
Farratges 266.038 943.158 1.608.607 26.529 2.844.332
Fruiters 31.233 86.231 924.116 91.407 1.132.987
Vinya 171.680 15.554 32.112 165.067 384.413
Olivera 2.145 2.562 8.259 108.058 121.024
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 18 de juny de 2009.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".