Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2009
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 74.690 55.861 151.712 20.974 303.237
Ordi 140.691 52.785 387.674 42.031 623.181
Blat de moro 6.224 87.755 242.527 346 336.852
Farratges 198.309 378.040 1.486.180 8.182 2.070.711
Fruiters 11.125 110.255 663.377 79.194 863.951
Vinya 203.171 12.567 33.169 190.921 439.828
Olivera 4.460 3.321 46.396 96.933 151.110
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 10 de febrer de 2011.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".