Saltar al contingut principal

Producció agrícola. Principals productes. Províncies

Producció agrícola. Principals productes. Províncies 2010
Barcelona Girona Lleida Tarragona Catalunya
Blat 83.352 66.661 208.479 28.124 386.616
Ordi 156.886 69.512 444.816 45.135 716.349
Blat de moro 4.806 81.521 228.354 150 314.831
Farratges 233.755 551.669 1.460.927 7.520 2.253.871
Fruiters 11.597 102.286 799.762 72.487 986.132
Vinya 203.707 8.787 42.834 182.003 437.331
Olivera 5.154 3.664 43.068 120.856 172.742
Unitats: Tones.
Font: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Notes:
Els fruiters no inclouen els cítrics.
La vinya inclou el raïm de taula i de transformació.
L'olivera inclou l'oliva de taula i de transformació.

Darrera actualització: 6 de juliol de 2012.

Nota metodològica

Aspectes metodològics

Les dades de macromagnituds, superfície, maquinària i caps de bestiar, així com les de producció agrícola, ramadera i forestal , que s'actualitzen cada any, procedeixen del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

Les dades de superfície es calculen a partir dels impresos de superfície municipal i dels inventaris agronòmics, contrastades amb dades dels productors i intermediaris de cada subsector. Les de producció s'obtenen d'aplicar els rendiments unitaris estimats de cada conreu a la superfície en producció.

La informació no disponible es representa mitjançant el símbol ":". Quan el valor és inferior al de la unitat mínima que permet estimar l'operació estadística, o afecta el secret estadístic, el símbol utilitzat és "..".