Allotjaments turístics. Places

Allotjaments turístics. Places Catalunya. 2016
Valor Variació (%)
Establiments hotelers 309.486 0,9
Càmpings 270.585 0,6
Turime rural 18.938 1,1
Font: Idescat, a partir de les dades del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Nota: A partir de l'any 2011, a l'article 49 del Decret 183/2010, de 23 de novembre, d'establiments d'allotjament turístic, la capacitat d'allotjament d'un càmping en nombre de places s'obté multiplicant per tres el nombre total d'unitats d'acampada. Aquest canvi comporta un trencament de la sèrie que n'impedeix la comparació interanual, ja que per als anys anteriors el nombre de places d'un càmping s'obtenia multiplicant per dos i mig el nombre total d'unitats d'acampada.
Allotjaments turístics. Places Espanya. 2016
Valor Variació (%)
Establiments hotelers : ..
Càmpings : ..
Turime rural : ..
Font: INE.
: No disponible

Data de publicació: 7 de juny del 2017.

Cel·les: Totes

Seleccioneu una categoria per veure la seva sèrie temporal.

Nota metodològica

Dins de l'equipament turístic, el grup més significatiu és el que formen els diferents allotjaments: hotels i balnearis, càmpings i turisme rural.

Algunes definicions a considerar:

  • Plaça hotelera: Llit que ocupa una persona en un establiment hoteler. Es comptabilitzen els llits fixos, però no els supletoris que s'instal·lin provisionalment.
  • Plaça de càmping; Espai que ocupa una persona en una tenda d'acampada o caravana.

La major part de les dades dels allotjaments turístics són facilitades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Taules disponibles [+]

Vegeu també

El 24 d'abril del 2018 s'ha renovat la secció d'indicadors del web de l'Idescat. Estarà en fase de proves fins al 24 de maig del 2018. Disculpeu les molèsties que aquesta renovació us pugui ocasionar.

Sou aquí: