Saltar al contingut principal

Conveni 015/2013

ANNEX 1 AL CONVENI DE COOPERACIÓ EDUCATIVA ENTRE LA FUPF I INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE CATALUNYA PER A LA REALITZACIÓ DE PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES

1. Dades de l'estudiant

Nom i cognoms
FERRAN VICEDO LLOP
Estudis als quals està matriculat
Grau d'Economia UPF
DNI
47729032F
NIA
121789
Adreça
 
Telèfon
 
Correu electrònic
 

2. Dades de les pràctiques

Modalitat de pràctiques
curriculars
Nombre de crèdits
14 ECTS

3. Projecte formatiu

Competències que s'han d'assolir:

Competències genèriques: Capacitat tècnica, capacitat d'aprenentatge, administració de la feina, habilitats de comunicació oral i escrita, sentit de la responsabilitat, facilitat d'adaptació, creativitat i iniciativa, implicació personal, motivació, puntualitat, relacions amb el seu entorn laboral, capacitat de treball en equip, receptivitat de les crítiques.

Competències específiques: Desenvolupar el coneixement pràctic dels aspectes financers, comercials, logístics i internacionals de l'empresa.

Activitats que s'ha de desenvolupar: - Normativa reguladora i principis pressupostaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.- Planificació i execució de les diferents fases del pressupost de l'Institut d'Estadística de Catalunya. L'estructura del pressupost de l'IDESCAT (ingressos i despeses). Redacció d'un document on proposi millores en matèria de racionalització d'ingressos i despeses dels principals serveis i subministraments de l'Institut - Comptabilitat analítica a l'Idescat: costos directes i indirectes, cicles i criteris de distribució, - definició d'una nova parametrització de costos específics per l'Idescat- Execució dels processos de carrega a l'entorn de producció- Generació d'indicadors de gestió analítics- Estudi de resultats de la comptabilitat analítica: anàlisis de costos, millores a implementar.

4. Durada, horari i període de realització

Horari
Els mesos de juny i juliol, dilluns i dimarts de 14:30 a 19:30 i dimecres, dijous i divendres, de 9:00 a 14:00. I, agost i setembre, de dilluns a divendres, 8 hores diàries.
Nombre total d'hores
400
Data d'inici i de finalització
03/06/2013-20/09/2013

5. Lloc de realització de les pràctiques

Centre de treball
Idescat
Adreça
Via laietana, 58 Barcelona

6. Tutors

Per la UPF:

Nom
Teresa M. Montllau
Càrrec
Tutora de pràctiques
Telèfon
93 542 24 05
Correu electrònic
teresa.monllau arrova upf punt edu

Per l'entitat col·laboradora

Nom
Mercè Perelló Jané
Càrrec
subdirectora general d'Administració i Serveis generals
Telèfon
93 557 30 64
Correu electrònic
mperello arrova idescat punt cat

7. Pla de seguiment

Informe final del tutor de l'entitat
model de l'Annex 2
Entrega
20/09/2013
Memòria final de l'estudiant
és un requisit necessari per avaluar l'estada en pràctiques
Entrega
20/09/2013

8. Criteris d'avaluació

Avaluació final del tutor acadèmic

Curriculars
l'avaluació serà seguint el criteri numèric de 0 a 10.

9. Ajuts a l'estudi, si escau

Quantia
Sense remuneració
Forma de pagament
--

10. Compromisos de l'estudiant

L'estudiant declara:

  • Que coneix i accepta que la relació de pràctiques no implica la constitució de cap vincle laboral amb l'entitat.
  • Que coneix i accepta totes les condicions de realització de les pràctiques que dimanen del conveni subscrit entre la FUPF i l'entitat INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE CATALUNYA en data 11/12/2012, així com les relacions descrites i la normativa aplicable, li són exigibles.
  • Que es compromet a complir totes les obligacions que, d'acord amb les condicions descrites i la normativa aplicable, li són exigibles
  • Que es compromet a mantenir la confidencialitat de tota la informació a què tingui accés en mèrits de la seva col·laboració amb l'entitat INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE CATALUNYA, així com a no revelar, difondre o cedir la informació referida a terceres persones, i a complir amb la resta d'obligacions que li corresponen, de conformitat amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades.
  • Que es compromet a subscriure una assegurança privada que cobreixi eventual accidents o malalties (només en cas d'estudiants majors de 28 anys)

En prova de conformitat, signen aquest annex, per triplicat i a un sol efecte, a Barcelona, en data 03/06/2013

Per la UPF
Per l'entitat col·laboradora
L'estudiant en pràctiques