Saltar al contingut principal

Producció de carn. Per espècies

Producció de carn. 2020 Sacrifici de bestiar i destinació de la carn. Per espècies
Sacrifici de bestiar Destinació de la carn
caps sacrificats (unitats) pes en canal (tones) consum directe (tones) consum industrial (tones)
Boví 473.004 125.355 113.989 11.366
Boví major (1) 18.974 5.797 5.260 538
Resta boví 454.030 119.558 108.729 10.828
Oví 1.136.757 15.099 14.091 1.008
Oví major 9.704 197 194 3
Xais 1.127.053 14.902 13.898 1.005
Cabrum 93.427 442 428 14
Porcí 23.193.373 1.995.188 858.210 1.136.978
Garrins 7.500 46 46 0
Resta porcí 23.185.873 1.995.143 858.165 1.136.978
Equí 2.120 515 449 66
Aviram (2) 191.422 361.774 288.736 73.038
Pollastres d'engreix (broilers) 146.147 268.459 231.289 37.170
Gallines 2.215 5.839 3.981 1.858
Altres aus 43.060 87.477 53.466 34.011
Conills (2) 8.396 9.708 9.687 22
Total 224.716.959 2.508.082 1.285.591 1.222.492
Font: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Enquesta efectius ramaders.
(1) Vaques que han parit algun cop.
(2) Caps de bestiar en milers.
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Menéame
  • Digg

Compartiu aquesta adreça: https://idescat.cat/pub/aec/457