Saltar al contingut principal

COVID Estadística de la covid-19

L'estadística de la covid-19 ofereix informació sobre la situació, l'evolució i les característiques demogràfiques de la pandèmia.

Es presenta informació setmanal sobre la incidència de la covid-19 des de març del 2020 i sobre la vacunació des de desembre del 2020. La informació de la incidència de la covid-19 inclou PCRs i tests d'antígens fets, casos confirmats, velocitat de propagació i defuncions. De la vacunació s'ofereix informació sobre dosis administrades i persones vacunades. Els resultats es presenten per a Catalunya. A la secció d'indicadors de conjuntura econòmica es difon també una comparativa amb Espanya. A partir de juliol del 2022 només s'actualitza la taula "Incidència setmanal de la covid-19", ja que el seguiment de la covid-19 queda integrat dins del seguiment epidemiològic de les infeccions respiratòries agudes (IRA), mitjançant la monitorització d'indicadors clau en el SIVIC (Sistema d'Informació per a la Vigilància d'Infeccions a Catalunya).

També es presenta informació mensual, trimestral i anual fins al segon trimestre del 2022 classificada per sexe i edat. Per a Catalunya, les comarques i Aran s'ofereixen dades de casos confirmats, ingressos hospitalaris, defuncions, població que viu en residències i població vacunada. Per als municipis de 200 habitants o més s'ofereixen dades de casos confirmats.

Àmbit geogràfic: Catalunya

Selecció per nivell geogràfic
Cerca per nom

En altres seccions