Saltar al contingut principal

PROJM Projeccions de població municipals

Les Projeccions de població municipals tenen com a objectiu proporcionar informació, a curt i mitjà termini, sobre quines podrien ser les xifres futures de població dels municipis de Catalunya i la seva distribució per sexe i edat. Les Projeccions de població municipals s'elaboren a partir dels resultats comarcals ja publicats de les Projeccions de població de Catalunya per al període 2018–2033 i de l'evolució demogràfica dels municipis en el període 2013–2018. Així doncs, per a cada municipi els resultats de les Projeccions de població municipals mostren quin seria l'efecte de l'evolució recent de la fecunditat, la mortalitat i les migracions del municipi juntament amb l'evolució demogràfica projectada per a la seva comarca. En aquest sentit, s'han d'interpretar com a tendències poblacionals sota unes hipòtesis preestablertes d'evolució dels components del creixement demogràfic.

Les Projeccions de població municipals ofereixen resultats per a tots els municipis de Catalunya, desagregats per sexe i tres grans grups d'edat. En els municipis de 2.000 habitants i més s'ofereixen resultats amb una desagregació per edats més detallada.

Per tal de consultar els resultats d'un municipi en concret, us suggerim que primer seleccioneu el municipi dins del desplegable corresponent a l'àmbit geogràfic i després seleccioneu la taula dins de l'apartat corresponent a les taules disponibles.

Àmbit geogràfic: Catalunya

Opcions
Cerca per nom

En altres seccions